Ma volt szerencsém estefelé egy fél órát buszozni, és ahogy elnéztem egy közben a buszon dolgozó ellenőrt, kb az emberek negyedének nem volt jegye/bérlete. Esett az eső rendesen, úgyhogy az ellenőr nem nagyon szállt le velük vitatkozni (szerintem érthető módon), de azért elgondolkodtatott a dolog.

Te miért (NEM) lógsz a buszon/villamoson/metrón?

Én már kényelmesebb vagyok annál, minthogy havi 10e forintért cserébe minden alkalommal azon izguljak, hogy mikor szál fel egy ellenőr. Hiszem továbbá, hogy még ha valami rosszul is működik, attól még be kell tartani a szabályokat, mielőtt meg tudnánk változtatni azokat, hisz ellenkező esetleg nehezen hihető, hogy majd az újakat be fogjuk tartani. Lehet, hogy a BKV nem egy mintacég de attól nem fog jobban működni, hogy nem fizetünk a használatáért. Ezért NEM lógok. Persze mindenkinek szíve joga másképp gondolni. Te miért?

Címkék: bkv

A bejegyzés trackback címe:

https://temiert.blog.hu/api/trackback/id/tr462263330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása